Top 3 ceasuri pentru bărbați în 2020

Sunt momente când ne dorim ceva mai mult de la ținutele noastre și fie că vorbim de femei sau bărbați cu toții ne dorim ceva mai mult atunci când ne alegem accesoriile pe care să le purtăm. Iar unul dintre cele mai importante accesorii pe care le purtăm la aproape orice tip de ținută este ceasul. De asemenea în funcție de designul acestuia, funcțiile pe care le are, dar și mecanismul lui de funcționare îți poți alege unul dintre cele mai mai frumoase piese pe care să îl porți cu drag.

Ba mai mult decât atât în paragrafele următoare îți prezentăm 3 ceasuri de top pe care le poți achiziționa oricând și le poți asorta cu ținutele care îți plac cel mai mult. Printre aceste modele se numără CASIO VINTAGE GENT SILVER A158W (ceas cu mecanism cu baterii, mai multe funcții și afisaj electronic), AKRIBOS XXIV (mecanismul este mecanic la vedere, este de asemenea elegant și atrăgător, în special pentru acele persoane care sunt atrase de un astfel de mecanism, și totodată se potrivește foarte bine cu ținutele clasice, dar și ținutelor casual), SKAGEN (este perfect pentru persoanele rafinate și pentru cei care își doresc să iasă în evidență prin eleganță și în același timp prin simplitate.

CASIO VINTAGE GENT SILVER A158W

Este tipul de ceas vintage, care are un afisaj electronic și se potrivește de minune cu ținutele casual și sport. Cu toate astea este destul de rezistent, deoarece este confecționat din materiale metalice. Caracteristicile generale ale ceasului CASIO VINTAGE GENT SILVER A158W:

 • dispune de o carcasă din oțel inoxidabil;
 • brățara de asemenea este din oțel inoxidabil;
 • ceasul are un mecanism cu cuarț;
 • rezistă la 3 ATM;
 • confecționat în Japonia;
 • carcasa are 33 mm;
 • și cel mai important este rezistent la contactul cu apa;

De asemenea la toate acestea trebuie să mai adăugăm și faptul că întocmai aspectul său vintage îl poate face nepotrivit pentru anumiți utilizatori. În schimb dacă ne referim la brand, brandul CASIO, este cunoscut prin ceasurile de bună calitate pe care le realizează. Ba mai mult decât atât materialele utilizate pentru realizarea acestor ceasuri sunt de calitate, având și mecanisme durabile. Așa cum am spus și mai devreme ceasul are carcasa realizată din oțel inoxidabil, la care se adaugă și brățara realizată din același material, ceasul fiind unul extrem de rezistent. Rezistența la apă și carcasa groasă de 33 mm sunt alte calități ale acestui ceas, însă trebuie să aveți grijă având în vedere că nu se recomandă scufundarea acestuia și nici ținerea sub apă foarte mult timp sau într-o apă foarte adâncă. Ceea ce este important de reținut este faptul că pentru colecționari, acest tip de ceas este un model atrăgător la un preț cât se poate de rezonabil.

AKRIBOS XXIV

Ceasul este unul cu mecanism vizibil și reprezintă un model elegant, care este foarte îndrăgit de către pasionații de fashion. Ceea ce este interesant este faptul că se poate purta la mai multe tipuri de ținute și de asemenea este considerat un produs versatil. La această caracteristică se mai adaugă și următoarele:

 • mecanismul este automatic;
 • deține un display analogic;
 • rezistent la 3 ATM;
 • geamul este realizat din cristal mineral;
 • cureaua este din piele;
 • se potrivește perfect pentru ținutele elegante și casual;

Chiar dacă ceasul este analogic și are mecanismul la vedere, pentru un plus de extravaganță, ceasul are doar trei funcții arătând doar ora, minutele și secundele. Fiind un ceas automatic, pasionații îl pot privi ca pe o adevărată piesă de artă. Iar pentru a putea completa eleganța și rafinamentul, cureaua este confecțiuonată din piele. De asemenea închiderea este clasică, iar cureaua este ajustabilă. Pe de altă parte, această curea se poate schimba dacă se deteriorează. Un minus al acestui ceas ar putea reprezenta faptul că arată doar ora minutele și secundele și nu are nicio altă funcție suplimentară. Totuși acesta rămâne un model clasic și elegant, fiind de asemenea caracterizat de simplitate și sofisticare.

SKAGEN

SKAGEN este un ceas elegant și foarte rafinat, devenind astfel un accesoriu indispensabil pentru acele persoane care își doresc să se pună în evidență. Principalii parametrii ai acestui model se rezumă la:

 • materialul carcasei este de oțel;
 • mecanismul este cu cuarț și se alimentează cu baterie;
 • rezistent la apă, la înotul de suprafață și de asemenea este rezistent la stropi;
 • este realizat din aluminiu;
 • cureaua este confecționată din piele naturală;
 • geamul este mineral armat și rezistent la zgârieturi și spărturi;
 • cadranul este ușor de citit, acesta fiind de nuanță albă;

Ceea ce este puțin mai neplăcut la acest model este faptul că nu deține funcții suplimentare și arată doar ora și minutul. Fiind rezistent la apă, acesta rezistă la 5 ATM, ceea ce îl face potrivit pentru înotul la suprafață și rezistență la stropi (stropii de ploaie). Cu toate astea, ceasul SKAGEN nu este potrivit pentru scufundări sau utilizarea acestuia la adâncimi foarte mari. În ceea ce privește aspectul acestui model se poate evidenția foarte ușor eleganța, asta în cazul în care este asortat cu un costum sau cu o ținută foarte elegantă.

Așadar fiecare domn are nevoie de un accesoriu special în viața lui. Și asta pentru că indiferent de persoană ne este foarte ușor să recunoaștem fix acei bărbați care se îngrijesc de imaginea lor și bineînțeles țin foarte mult să iasă în evidență prin accesoriile pe care le poartă, dar și prin eleganța și rafinamentul acestora. În altă ordine de idei, cel puțin unul dintre aceste ceasuri se va potrivi gusturilor voastre și cu siguranță își va găsi locul printre accesoriile și ținutele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *