Ceasuri scumpe la mâna modelelor de videochat

Sunt atât de multe lucruri pe care le aflăm zilnic prin intermediul știrilor încât uneori ne gândim cum de toate aceste lucruri sunt posibile și câte și mai câte se pot întâmpla în acestă societate. Ceea ce este adevărat unele sunt de-a dreptul simpatice, altele în schimb sunt pe cât de adevărate pe atât de triste, iar partea cea mai urâtă apare fix atunci când îți dai seama că nu poți face nimic în acest sens pentru a schimba cursul acestor știri urâte. Pe de alte parte sunt și știri care stârnesc entuziasmul tuturor și mai mult decât atât ne fac foarte, foarte curioși.

O astfel de știre care mi-a atras atenția este și cea pe care am citit-o în această dimineață și în care se vorbea despre cum o anumită companie cunoscută de ceasuri a realizat o campanie de publicitate prin modelele de la studio videochat Iași. Este foarte adevărat că toate aceste modele sunt foarte frumoase, foarte aranjate și în speță se pot ocupa și de promovarea acestor ceasuri de lux, cu atât mai mult că tot ce trebuie să facă este să poarte aceste produse la încheietura mâinilor.

Nu știu cum vi se pare vouă această știre, dar eu cred că această campanie de promovare este una destul de inedită și în același timp curajoasă, având în vedere toate acele păreri care sunt împărțite despre tot ce înseamnă videochat sau modelele care lucrează într-un astfel de studio de videochat. Nu cred că până acum am mai citit despre o astfel de campanie de publicitate, dar totuși mă bucur că unii oameni sunt foarte deschiși și își pot promova produsele prin orice mijloace fără prea mare efort și cu un fel de ingeniozitate la care mulți dintre noi nici măcar nu am gândi astfel de lucruri.

Interesant este faptul că au trecut peste toate piedicile, peste toate lucrurile urâte și gândite de majoritatea populației despre genul acesta de modele și cu atât mai mult au ales o cale destul de vizibilă prin care produsele lor să ajungă în fața tuturor. Fie vorba între noi, chiar dacă vorbim despre publicitate negativă sau publicitate pozitivă, întotdeauna publicitatea va fi tot publicitate, astfel încât toată lumea va fi informată cu privire la aceste produse cum sunt și aceste ceasuri de lux.

Iar dacă ar fi să ne raportăm la lucrurile care se întâmplă în străinătate în acest domeniu al publicității și am lăsa puțin la o parte gândirea noastră strict românească am observa că un astfel de mod de promovare nu are nimic ieșit din comun în afara granițelor țării noastre. Problema noastră, a românilor, este aceea că nu suntem foarte deschiși la ceea ce înseamnă nou, la ceea ce îmseamnă oportunități și în cele din urmă ajungem să ne plânegm de milă că în viața noastră nimic nu merge. Și poate că ar fi mult mai potrivit să avem o părere de ansamblu mult mai largă cu privire la astfel de oportunități, cu atât mai mult că nu se știe niciodată unde ne va duce viața și ce vom face într-un final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *